Error

.

Chat icon
Support
Chat icon
Chat Widget
Chat icon

Hva er www.airx.no

Airx.no er en delings økonomi  side , som som ble etablert i desember 2020. Airx .no har kontor i Oslo og har sine tjenester i hele Norge. På airx.no folk kan dele produkter og tjenester med andre medlemmer av markedsplassen.

Hvordan fungerer den


Her kan du finne mer informasjon om hvordan Airx.no virker eller fungerer
Nett tjenesten har to type medlemmer; utleiere og leie takere. Den har to språk. Du som vil registrere deg som medlem kan velge å bruke Norsk eller Engelsk.
Brukere kan være utleier og leietakere samtidig.
Når du er logget inn, du kan kan opprette annonser en eller flere. Det er halt gratis å legge ut annonser.
Du kan velge kategori, skrive alle detaljer og publisere. Når den er publisert, da er det bare å vente på at folk skal bestille din oppføring.


Hvem kan tjene penger

Selvfølgelig annonse eieren, Han som har aktive annonser av hvilke som helst kategori. Når utleier oppretter en eller flere annonse, og disse er publiser, annonse eieren kan selv bestemme sin pris og kan endre det også etterpå. Bruker som skal bestille din oppføring kan bestemme å betale kontant ved levering eller med kort. Annonse eieren må huske å godta bestilling og levere. Han som bestiller må klikke på bestilling fulført etter den er levert.

Hvem kan leie ting fra airx.no

Alle brukere som trenger noe og kan betale for den tjenesten han leier, Det er ingen begrensinger for noen ting. du må leie, betale, og bruke ting ordentlig.

Hva Ønsker vi,

Vi er relativt ny side og ønsker ny innspill fra brukere. om det er noe dere ønsker ,så er dere hjertelig velkommen og sende oss en epost til post@airx.no

Det er