Error

.

Chat icon
Support
Chat icon
Chat Widget
Chat icon


Hvordan registrer jeg på Airx.no;

Det er veldig lett å registrere på airx.no. du ka trykke på registrer deg , skriv inn navnet ditt, epost, og passord og mobil nr og bildet ditt, eller du kan velge å logge deg inn med facebook konto eller med google konto. Det er alt.

Er det gratis å registrere på airx.no;

Yes, det er helt gratis å registrere, i tillegg til det, det er helt gratis å legge ut annonser på airx.no.

Kan jeg bruke samme konto for leie og utleie;

Helt riktig, du bruker samme konto for leie og utleie. Hvis du er utleier og folk skal leie dine ting eller plass eller tjenter. Da må du legge inn din betalings informasjon at folk kan leie eller kjøpe dine tjenter og du kan få betaling fra airx.no betalings partner stripe. Airx lagrer ikke dine info. Stripe connect betaler deg når leie perioden er over. Du trenger IBAN NUMBER for å opprette betalings konto, du får den fra netbanken din eller du kan bruke DNB IBAN KALKULATOR.  Den finner du på, https://www.dnb.no/bedrift/kalkulatorer/iban.html

skriver du inn konto nr ditt, trykker du på bekreft, får du da opp IBAN, Kopierer du den og limer du inn i betalings informasjon feltet, det er alt, nå er du klar for å ta imot bestillinger og betaling.

Når noen bestiller min tjenste eller ting, må jeg bekrefte bestilling?

Ja, det stemmer. Når du har en aktiv annonse, Når nåen bestiller din tjenste eller ting, du får melding på inboksen og på epost som er registrert på airx.no. du klikker på linken der og bekrefter bestilling . Når du har bekreftet,da trekkes penger fra kontoen til han som bestiller tjenste eller ting. Du får penger når leie eller bestilling perioden er over.og du har bekreftet at bestilling perioden over. Pengene skal være reservert hos betalings partner til bestilling perioden er over. Det er både for leieren og utleieren sin sikkerhet.

Jeg vil lagen en annonse,men finner ikke katagori;

Delings oknømi er på full fart og airx.no gir folk muligheten til å tjene penger med å leie ut sine tjenster,ting og plasser til folk i nobo laget eller by. Airx har mange katagorier og hvis en av de som du trenger er ikke der, bare ta kontakt  på info@airx.no og skriv litt om hva vil du adde, vi oppretter og gir vi deg tilbakkemelding. Vi elsker alle brukre på vår platform selvom de er utleiere eller leiere og vi tar alle positive innspill og vil oppdatere og oppgradere vår platform hele veien til vi alle sammen blir helt fornøyde.

Hva tar airx.no for sin platform tjenster?

Airx.no tar 6% av beløpet eller minst 30kr per transaksjon som en bruker betaler til den andre bruker for sin plass,utleie eller ting. Dette er inklusiv alt, brukersted prosent, utbetaling kostnader osv. Hvis A betaler til B 100 kr, B får 94kr rent inne på kontoen sin når leie periode er over. Max dager for utleie er 85 dager(stripe policy) den perioden blir automatisk over når 85 dager er gått. Bruker kan leie det samme igjen hvis han vil fortsatte leie forholdet. 

Har airx.no apper både Android og ios?

Airx.no er mobil vennelig og kan åpnes på all ipad,pc,mobil, og kan opnes i alle browsere. Andoid og ios apper er tilgjengelig are under utvikling,og er klare for bruk. Bare å følge med, dere skal finne linker på apper helt nederest i footer seksjon av hoved side.

kan jeg utleie eller tilby tjenster som privat PERSON eller må jeg ha ett firma number;

Selfølgelig kan du leie ut eller tilby tjenster som privat PERSON. Men det er deg som skal ta ansvar for den intjening som du tjener. Du kan selv skrive  det i selvangivelsen din. Eller https://www.frilansfinans.no/ kan også hjelpe deg med hvorda kan du få betalinger og hvordan du kan fakturere uten å være firma.

Hvis du har noen spørsmål, bare å ta konakt med airx.no på info@airx.no  du eller dere får svar fortløpende. Vår hoved mål er å samarbeide med våre brukere og utvikle og forbedre oss og vår platform.

Airx.no er helt Norsk firma som har klare planer om å bli størst og best på leie og utleie og tilby tjenster.Alle kan få mulighet til å tjenne penger på det de har.