Error

.

Chat icon
Support
Chat icon
Chat Widget
Chat icon

For de som skal utleie;

Registrere eller lage en profil eller logge inn med facebook eller google konto. Veldig viktig at du som registrere fullfører din profil og bekrefte konto velkommen epost.

Husk å legge inn din betalingsinfo at du kan få bestilt din oppføring og få betalt. 

under profil klikk på Betalinger for å legge inn din info og IBAN. Konto blir fort verifisert og da er det gjort.

Du kan også aktivere kontant betaling ved levering at noen bestiller deg og betaler kontant til deg ved levering.

Under innstillinger, du kan lage promo koder, e post innstillinger, legge til MVA eller andre utgifter. Husk at disse skal komme i tillegg til din pris som du har valgt. Airx.no tar ikke noe prosent for skatter og avgifter.

Når du har gjort alt, Trykk på + Knappen for å lage en annonse.

velg en kategori, underkategori, kategori type, Tittel, Pris, spesifikasjoner og skriv dine regler, last opp bilder og publisere annonsen. 

Når noen bestiller deg, du får melding i innboksen både i airx appen og websiden og på e post. Husk å bekrefte bestilling. Da leverer du som er bestilt. Husk å be brukeren å klikke på Merk ferdig. Når han som bestilte har merket bestilling ferdig da er pengene dine på vei til kontoen din. Du får innen 7 dager. Det trekkes bare 6% eller minst 30 kr.

Hvis du har aktivert kontant betaling ved levering. Da tar du imot betaling selv ved levering. og det er gratis foreløpig

.

Det er ingen begrensning på antall oppføringer. Du kan lage så mange du vil. Det er helt gratis å lage annonser eller oppføringer på airx.no.

For de som skal leie;

Du som skal leie på airx.no, kan gjør det enkelt. Du bare logger deg inn med facebook eller google konto eller opprette en profil. Husk å bekrefte din e post etter du har laget konto, og kan fullføre din konto.  Bestill en oppføring som du vil bestille, Betal i appen. Pengene dine er reservert til bestilling er levert og du klikker på  Merk annonsen ferdig. Vent til annonse eieren bekrefter  bestilling, leverer, og du gjør annonsen ferdig, da får han penger.

Du kan avbestille både før og etter bestilling er bekreftet. ved avbestilling , en forespørsel sendes til administrator, Hvis han godtar, da koster det ikke noe deg. Hvis administrator avviser forespørsel, avbestilling skal gå gjennom uansett, men det skal koste deg 5% eller minst 25 kr hvis bestilling er godtatt. Hvis ikke godtatt, koster det minst 50kr eller 15%

I tilfelle du har bestilt, annonse eieren har bekreftet bestillingen, men ikke levert. da kan du som bruker klikke på Tvist eller Dispute. og sende en epost eller melding, Da får du hele beløpet betalt tilbake med engang og du ser det i kontoen din innen 7 dager.

Du som bruker har all kontroll og rettigheter. Men det gjelder airx.no sine bruker vilkår og annonse eieren  sine regler for deg . Når den er bestilt så er det bare å få den levert eller bare bruke den. Vi har veldig mange funksjoner på airx.no. Det er veldig sterk chat eller melding system innebygd som både leier og utleier kan bruke for å kommunisere med hverandre. Bestilling utenfor airx.no er ikke lov.